HTML

Még mindig nehéz az élet

Magánvéleményem a világ dolgairól....Érzéseim...

Friss topikok

  • Nőci 01: @midnight coder: De, ígértek. Munkahelyeket, béremelést, szociális ellátásokat. Munkahely nincs és... (2014.11.26. 22:38) Ébred a magyar nép?!
  • Nőci 01: Sokan elmentek és most ébredtek rá, hogy rossz helyre tették az X-t. (2014.11.26. 22:06) Tüntessünk?

Címkék

2012.02.25. 16:29 Nőci 01

A gaz Unió..

Orbán Viktor Németországban járt hivatalos látogatáson. Ott is várták a tüntetők. Hát nem érdekes? Nem magyarok voltak, hanem európai polgárok. Elénekelték neki az Internacionálét. Vajon miért? Sokan vannak, akik úgy látják, hogy Magyarországon sérültek, sérülnek az alapvető emberi jogok. Nem csak a kommunizmusban, hanem ma, a jelenben is. Vegyük észre, hogy az új felsőoktatási törvény sokakat elzár a felemelkedéstől. Az egészségügyi rendszer sokadik reformja a rászorulók népes táborának teszi lehetetlenné, hogy időben hozzájussanak a minőségi, időben történő, szükséges orvosi ellátáshoz, gyógykezeléshez. A mai kor jelszava: Ha van pénzed, akkor bármit elérhetsz.... És a többiek???

Az a csúnya EB jelezte a magyar kormánynak, ha nem változtat a politikáján, akkor befagyasztja a kohéziós alapokból lehívható támogatásokat. Természetesen ennek is az előző két kormány az oka, mert csődbe vitték az országot és most a jelenlegi kormányon akarnak példát statuálni az EB tagjai. Nem látják a csúnya nénik és bácsik, hogy a jelenlegi kormány milyen jó gyerek - a deficit már az idén is 3% alatt van, pedig nem is tartozunk az euró zónához, a gazdaság is növekszik.

Mivel is érte el a kormány ezt az eredményt? Először is államosította a magánnyugdíj pénztárak vagyonát - így a kormány szép kis summát tett zsebre. Nem szüntette meg a "szuperbruttót", újabb adókat vetett ki, eltörölte az adókedvezményeket - ezzel a kiskeresetűeket is adóalanyokká tette - növelve az amúgy is segítségre szorulók terheit. Amúgy elég találékony a pénzügyi kormányzat, már több új adó lehetőségét is megszellőztették.

Sok multi a kiszivárgó intézkedésnek köszönhetően szedte - szedi a sátorfáját. nem akarja az állam feladatait átvállalni, nem akar fizetni azért, hogy továbbra is megmaradjon a 16%-os szja.

Szóval a csúnya EU bácsi most el akarja náspágolni - igazságtalanul - a "mintagyerek" Magyarországot..

Te is így gondolod?

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1ember.blog.hu/api/trackback/id/tr474203358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása