HTML

Még mindig nehéz az élet

Magánvéleményem a világ dolgairól....Érzéseim...

Friss topikok

  • Nőci 01: @midnight coder: De, ígértek. Munkahelyeket, béremelést, szociális ellátásokat. Munkahely nincs és... (2014.11.26. 22:38) Ébred a magyar nép?!
  • Nőci 01: Sokan elmentek és most ébredtek rá, hogy rossz helyre tették az X-t. (2014.11.26. 22:06) Tüntessünk?

Címkék

2014.11.22. 08:44 Nőci 01

Itt van a Kánaán!

- Vajon miből teremti elő a kormányzat azt a több 100 milliárd forintot, amiből kifizetik az önkormányzatok adósságát? - Ezt a választ adta:

  • - A magyar nép már megtermelte ezt a pénzt.
  • Mikor? Miből? Hogyan? A vidéket járva azt látom, hogy egyre több üzem, áruház, bolt zár be. Ami még működik, ott is szegényes a kínálat, csak azt tartják, amit az emberek meg is tudnak venni. Sokfelé már az "occsó kínai" is bezárt. vannak olyan települések, ahol csak egy kocsma van nyitva és a mozgóbolt is csak hetente egyszer megy be a faluba, mert a benzinpénzt sem tudja kiárulni az üzemeltető. Vásárolnának az emberek, szükségük lenne élelmiszerekre, ruhára, cipőre, de nincs miből venni. Dolgoznának, de már a  kisvárosokban sincs munkahely, a zsáktelepüléseken csak segély van, vagy alkalmi munka - nagyon keveseknek - élelmiszerért.
  • Ezzel szemben itt a fővárosban árú bőség van. Az plázák és az utcák karácsonyi díszbe öltöznek.A hajléktalanok behúzódnak a parkokból a városba. Megágyaznak maguknak egy.egy üzlet kirakata előtt, mert onnan jön ki valamicske meleg. Megszaporodtak a koldusok is, hiszen az ünnep előtt adakozó kedvűbbek az emberek.
  • Kérdezem én:

    - Hol él Orbán Viktor?

    Könnyű a luxusvillából, magánautóból, testőrök gyűrűjéből nem észre venni, hogy a nép egyre szegényebb.

    Könnyű parádézni egy multi üzemavatóján - aki azért jött ide, mert soha nem hallott kedvezményeket kap. Erről persze hallgat a közmédia és a kormány is. Amiről nem tud a nép, az nem fáj neki.

    • Ő megteheti, hogy nem hajol le az éhes kisgyerekhez, hogy egy szelet kenyeret és egy pohár tejet adjon neki, miközben a gyermek szülei térden állva imádkoznak egy kis munkáért....Ők nem tehetik meg, hogy nem adnak enni a gyermeküknek. Elvállalnak mindent. ha más nincs, akkor bizony lopnak, mert enni muszáj.

      Visszakanyarodva az elejéhez...Megfizettük és megfizetjük kamatostul a kormány és a kormányzó pártok hóbortjait. Nem csak mi és a gyermekeink, hanem még az unokáink is nyögni fogják

Szólj hozzá!

Címkék: politika


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1ember.blog.hu/api/trackback/id/tr204913561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása