HTML

Még mindig nehéz az élet

Magánvéleményem a világ dolgairól....Érzéseim...

Friss topikok

  • Nőci 01: @midnight coder: De, ígértek. Munkahelyeket, béremelést, szociális ellátásokat. Munkahely nincs és... (2014.11.26. 22:38) Ébred a magyar nép?!
  • Nőci 01: Sokan elmentek és most ébredtek rá, hogy rossz helyre tették az X-t. (2014.11.26. 22:06) Tüntessünk?

Címkék

2012.03.02. 07:13 Nőci 01

Állami monopólium...

Lehet, hogy a szépségversenyek rendezése is állami monopólium lesz? Ez a napokban kirobbant botrány kapcsán jutott eszembe. Hogy miért? Az köztudott, hogy volt mindenki előtt, hogy a szépségversenyeket nem szűzlelkű apácák részére szervezik. Azt is sejtettük, hogy jó üzlet ez mind a szervezők, mind a lányok részére. Azt is tudtuk, hogy több prominens személy is szívesen választott magának partnert az ilyen versenyek résztvevői közül. Sokaknak lehet félnivalója amiatt, hogy nyilvánosságra kerül, ők is "dubajoztak" csak épp nem Dubaiban, hanem itt Magyarországon - most nem a lányokra gondolok, hanem a férfiakra, akik igénybe vették a lányok szolgáltatásait. Kormányunk természetesen - erősen keresztény szellemben - üldözendőnek tartja a szépséges lánykák ilyen kizsákmányolását és ezért azonnal pellengérre állították azt a gazembert, aki ezek szerint másmilyen módon nem volt megvásárolható és túl sokat tud.

Hamarosan hoznak egy majd egy törvényt, mely szerint a szépségversenyek szervezése állami monopólium lesz. Ezeket a versenyeket természetesen keresztényi szellemben, szigorú felügyelet valamelyik. a kormányhoz közel álló szervezet vagy üzletember fogja megszervezni. A lányok nem lesznek csúnyábbak és a férfiak is ugyanúgy ki fogják használni őket, csak most már szigorú állami és erkölcsi felügyelet mellett. idegenek már nem láthatnak be a kulisszák mögé

Szólj hozzá!

Címkék: politika férfi


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1ember.blog.hu/api/trackback/id/tr884283658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása