HTML

Még mindig nehéz az élet

Magánvéleményem a világ dolgairól....Érzéseim...

Friss topikok

  • Nőci 01: @midnight coder: De, ígértek. Munkahelyeket, béremelést, szociális ellátásokat. Munkahely nincs és... (2014.11.26. 22:38) Ébred a magyar nép?!
  • Nőci 01: Sokan elmentek és most ébredtek rá, hogy rossz helyre tették az X-t. (2014.11.26. 22:06) Tüntessünk?

Címkék

2014.11.22. 10:21 Nőci 01

Ébred a magyar nép?!

Már nagyon régen írtam, most egy kicsit döcögősen megy, de az utóbbi idők történései nem hagynak nyugodni.

Hol is kezdjem? Volt ebben az évben három választás, amit a FIDESZ a KDNP-vel szoros szövetségben meg is nyert. Ígértek bort, búzát, békességet és magát a Kánaánt. A sok ember el is ment szavazni és behúzta az X-t a megfelelő helyre, mert ki az, aki ne szeretne a Kánaánban élni? Aztán jött a fekete leves... Borult a korrupciós bili, jönnek a megszorítások és folytatódik a szabad rablás. Nem, Te nem lophatsz, csalhatsz, rabolhatsz, mert a törvény szigorával azonnal lecsapnak Rád - ez csak a gondosan kiválasztottak előjoga. Ez egy gondosan kiválogatott, szűrt réteg. Azt, hogy miért és hogyan lettek épp ők a Kiválasztottak, csak sejtem.

.Eszembe jutott egy könyv, amit vagy huszonöt évvel ezelőtt olvastam. Szabó Lászlónak volt egy sorozata: 13 bíró emlékezik, 13 ügyész emlékezik, 13 nyomozó emlékezik.... Ha jól emlékszem, akkor ezek valamelyikében olvastam, hogy a jövő már a "fehérgalléros" búnőzőké. Őket már a maffia választja ki, taníttatja. Az is lehet, hogy ezek a fiatalok akkor még nem is tudták, kinek köszönhetik a lehetőséget, az ösztöndíjat vagy tudták csak esetleg úgy gondolták, ha már felelős pozícióba kerülnek, akkor már úgysem merik nekik benyújtani a számlát.

Nos, tévedtek..A számlákat benyújtották, vastagon..Ennek pedig mi, a kisemberek isszuk meg a levét, akár akarjuk, akár nem, mert nekünk tényleg nincs választásunk. Nincs megtakarításunk, amiből 2-3 hónapig megéljünk idegen földön, vagy csak fedezzük az első hónap költségeit, amíg megkapjuk az első fizetésünket. Éhbérért dolgozunk, egyik napról a másikra élünk és örülünk, hogy van hol laknunk és nem halunk éhen.Talán ezért is volt eddig egy rózsaszín köd az emberek szeme előtt.. Mindenki el akarta hinni, hogy a Kedves Vezető majd elhozza a Kánaánt.

Most már sokan - remélem, hogy egyre többen - látják, hogy az ország visszafelé fejlődik. Én már felnőttként éltem meg a rendszerváltást, vannak tapasztalataim a "legvidámabb barakk"-ról is. Ha valaki nem értené, akkor így becézték kis hazánkat a rendszerváltás előtt. Nekem AHA élményem van. Központosított oktatás, egészségügy, kultúra stb. Újra van három T..TTT..- Támogatott, Tűrt, Tiltott.... - A gyemreked csak azt tanulhatja az iskolában, amit az állambácsi megenged, nehogy már elferdüljön az a gyerek. Nem ott, ahol Te szeretnéd, nem olyan intézményben, ahol Te szeretnéd vagy ha mégis, akkor fizess súlyos pénzeket, mert az állam nem jótékonysági intézmény. Tényleg nem az. Ha elveszíted a munkádat, mert válság van, vagy csak egyszerűen megszűnik a munkahelyed, mert nem tudja fizetni az állam által kirótt sarcot, akkor kitaszított pária lettél.Lehetsz feketemunkás vagy közmunkás, édes mindegy, mert egyik sem ad lehetőséget a felemelkedésre. Mindegyik rabszolgává tesz.

Kicsit össze-vissza és kusza, de egymást kergetik fejemben a gondolatok. Az utóbbi hetek tüntetései tehetnek róla. Végre megmozdultak a fiatalok és azok, akik akik eddig mély letargiával figyelték az országban zajló eseményeket. Ott voltam október 23-án a Blahán, majd a "Netadós" tüntetésen az Eötvös téren és azóta mindig, amikor független mozgalmak hirdettek tüntetést. Igaz, én ott voltam már az első, a MILLA által szervezett megmozduláson is. Ma a pedagógusok tüntetnek a Széchenyi téren, oda is elmegyek, mert a céljaikkal egyet értek. Egyetlen gyermeknek sem lenne szabad éheznie. És nem csak a pedagógusok tüntetnek, előző héten a szociális szakma képviselői vonultak a Kossuth térre, majd a Liga szakszervezet.. De várom, hogy kivonuljanak a közmunkások, a feketemunkások, a nyugdíjasok, a gyermekes családok, mert mindenkit súlyosan sértenek

ALAPVETŐ EMBERI JOGAIBAN.

 

114 komment · 3 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1ember.blog.hu/api/trackback/id/tr886922927

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Viktor kuka-pillanata 2014.11.23. 15:41:37

Van egy kérdés, ami már évek óta foglalkoztat. Vajon mi kéne ahhoz, hogy Orbán reputációja meginogjon a hívei körében? Emlékeztek még Lolára? Nem akart ő rosszat, csak egy kis hatalomra vágyott... Még 2010-ben történt, hogy a képen látható asszony...

Trackback: Csak így tovább, fiúk! Elvtársi üdvözlettel: Vlagyimir Iljics Uljanov 2014.11.23. 14:49:03

Titkosszolgálatok támogatják, módszerük a hazudozás, céljuk az erőszakkal történő kormányra jutás. A magyar baloldal ugyanazt teszi, mint amilyen a leninista bolsevikok receptje volt 1917-ben, amikor német titkosszolgálati segítséggel először az orosz ...

Trackback: "Támadj, támadj, támadj minden irányból!" - tanítja a magyar baloldalnak Barack és Hillary példaképe 2014.11.23. 14:42:27

Kötelező olvasmány a baloldalon Saul Alinsky könyve, a "Rules for Radicals". Alinsky forradalmat hirdetett és kommunizmust akart csinálni az USA-ban az 50-es években, miután a marxista eszmék kritikátlan rajongója, a bolsevikok 1917-es hatalomra jutásá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2014.11.23. 15:10:33

A postoló meg ott beszél hülyeséget, hogy Orbánék a választások során összeígértek mindent. Nem. Ezen a választáson nem igazán hangzottak el nagy ígéretek egyik oldalon sem. Orbán pedig nem azért győzött mert annyira jó, hanem mert a bal oldalon 2010 óta nincs senkinek egy épkézláb gondolata sem amivel maguk mögé tudnának állítani bárkit is.

Az meg, hogy pár profi marketinges összehozott a faszbúkon pár ezer unatkozó tinédzsert akiknek amúgy sem tetszett az ötlet hogy adóztatják a torrentezést nem jelenti azt, hogy itt olyan hatalmas elégedetlen tömeg lenne, amivel bármit meg lehet nyerni.

Illetve elégedetlen tömeg persze van, csak olyan erő nincs aki mögé oda tudna állni, aki úgy tudna olyat ígérni, hogy ha majd ők kerülnek hatalomra, akkor az átlagpolgárnak majd jobb lesz, hogy ezt bárki el is hiszi.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 15:14:29

@nu pagagyí:

Ezt a sok hülyeséget, amit összehordasz körlevelekben kapod?

na4 2014.11.23. 15:17:13

Utcára, lázadás!!

dr doktorka 2014.11.23. 15:25:23

20 perc alatt hat fidióta is hogy összefosta magát itt, hogy a birka vezérük leváltása szóba került!

Ti is tudjátok fidióta betanított birkák, hogy Orbánya eftársatoknak vége. Még 2018-ig se kell majd várni és a fidesz vezetősége és Simlicskája a bírósági tárgyalótermek állandó vendége lesz.

De kedves fidióta suttyók, legyen a hozzáállásotok pozitív: majd visztek a vezéreteknek a börtönbe adómentes pálinkát meg majd szónokoltok neki, hogy Viktorkám, te egy szabadságharcos börtöntöltelék vagy, meg hogy egész Európa téged csodál és téged akar utánozni.

dr doktorka 2014.11.23. 15:27:46

@midnight coder: "És akkor jön a Jobbik."

Ez a Moszkvában kiképzett ázsiai csőcselék? Putin tartalékos f.szszopói?Soha!

midnight coder 2014.11.23. 15:30:02

@dr doktorka: És ettől megoldódnak majd az átlagpolgár problémái ? Lesz több munkahely, azok jobban fizetnek majd ? Csökken az államadósság ? Jobb lesz az egészségügyi ellátás, oktatási rendszer ? Több lesz a nyugdíj ? Jobb lesz a közbiztonság ?

Fenéket. Volt a magyar balliberós oldal eleget hatalmon ahhoz, hogy bizonyítsa hogy mennyivel jobbak mint Viktorék. Nem voltak jobbak, sőt. A legnagyobb bukfenc 2002 és 2006 között történt, ennek következményeit szívjuk a mai napig, és fogjuk is még vagy 15 évig a legjobb esetben is.

dr doktorka 2014.11.23. 15:30:45

@torró: " például a Strabag esete az SZDSZ-l"

Jó ómen. Akkor Simicska esete is az lesz a fidesszel, hogy a Fidesz ki fog zuhanni a parlamentből.
Ráadásként együtt mennek majd a börtönbe.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.11.23. 15:30:48

@polyvinyl: Hülyítésben a fideszt nem érheti utol senki. Ezt szerintem senki nem vitathatja, ebben a fidesz a legjobb. Nem véletlen, hogy hülye birkák a rajongóik.

midnight coder 2014.11.23. 15:35:21

@dr doktorka: Más alternatíva nemigen van. Még ha valami csoda folytán a baloldal meg is nyerne egy választást, akkorát buknának hogy a fal adja a másikat. Egyszerűen azért, mert a jelenlegi helyzetből nincs olyan kiút - de még csak olyan út sem ami szinten tartja az országot - ami összeegyeztethető bármilyen balliberális programmal.

Bárki is kerül hatalomra, csúf dolgokat kell művelnie. Adóztatnia kell a polgárt mert a hiteleket fizetni kell, a közszolgákat fizetni kell, a lumpenprolik sem halhatnak éhen, és persze a nyugdíjasok sem. Fenn kell tartani a BKV-t, MÁV-ot, stb. A gazdaság pedig nemigen fog ennél sokkal jobban menni - ahogy európában sem megy sokkal jobban. A világ műhelye Kína, a szolgáltatója egyre inkább India, Európa pedig egy kedélyes nyugdíjasklub ami egyre kevésbé lesz kedélyes ahogy fogynak a tartalékok.

dr doktorka 2014.11.23. 15:36:12

@midnight coder:

Ki nem szarja le a te traumádat a liberók iránt? Majd gondolod azzal fogom tölteni az életemet, hogy 30 és múlva is azt mondom fel, hogy bezzeg 120 éve Trianon, meg bezzeg 40 éve Strabag, bezzeg 35 éve Kuncze. Hát az is idióta, aki rendre csak a múltba bámul a fejéből, ráadásul a fideszes szemére meg teljesen vak a szerencsétlen. Ez vagy te.

midnight coder 2014.11.23. 15:37:49

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Ezt a másik oldalról másképp néz ki. Innen nézve inkább a balfékek tűnnek birkának. Faszbúkon szervezni tüntetést eleve szánalmas, ahogy a faszbúk intenzív használata önmagában is az. Innen már csak egy lépés, hogy a Való Világ N+1-ben valamelyik tévétahó szervezzen tiltakozást.

midnight coder 2014.11.23. 15:39:42

@dr doktorka: Ki nem szarja le Kunczét ? De nézz már körbe a balfék oldalon! Látsz egy értelmes embert ? Továbbmegyek: látsz egy értelmes programot ? Bármit amiről el lehetne hinni, hogy záros határidőn belül jobbá tesz itt bármit is, kivéve az adott párt vezetőinek életszínvonalát ?

dr doktorka 2014.11.23. 15:41:27

@midnight coder:

Aki hatalomra kerül az kiveti a progresszív adót az elitre, berekeszti a közbeszerzési 100 milliárdos csalásokat, a NAV-ot fehérre mossa. Csak ezekből évi 500 millárd forint plusz pénz folyik be a költségvetésbe.

Azonkívül megteszi azt a pár lépést (nem sok), amitől a GDP növekedés rááll a 3-4%-ra ez is behoz a költségvetésbe újabb 400-500 milliárdot.

Kormányváltás után lesz itt pénz bőven, cask most már nem Simicska, Nyerges, Mészáros meg Garancsi és a többi fideszes oligarcha maffiózó magánszámláin, hanem benn, a közös költségvetésben!!!!!!

dr doktorka 2014.11.23. 15:44:52

@midnight coder:

Miért bámuljam és a ballib oldalt, te szerencsétlen? (bár a fidióta oldal után kétségkívül kevésbé hánytatnak)

A fidesznek vége, a ballibeknek vége, az új pártok a tüntetések mentén fognak kialakulni. Pontosan úgy mint 1988-89-ben.
Kádár Orbán elvtársnak csak a félelemtől való elme megháborodás marad.

dont be such a jew 2014.11.23. 15:48:17

@dr doktorka: 'Aki hatalomra kerül az kiveti a progresszív adót az elitre'

-ehelyett persze törölné a bankadót és a szektoradókat

'berekeszti a közbeszerzési 100 milliárdos csalásokat, a NAV-ot fehérre mossa. '

-erre volt 12 évetek

'Azonkívül megteszi azt a pár lépést (nem sok), amitől a GDP növekedés rááll a 3-4%-ra ez is behoz a költségvetésbe újabb 400-500 milliárdot.'

-jó lenne az is ha kijönnétek pozitívba, mert nem szokott összejönni

Amúgy MUHAHA

nu pagagyí 2014.11.23. 15:56:07

@Tudományos libsizmus: program2010.fidesz.hu/

Többek közt:
- "Egyszerűbb és teljesíthetőbb feltételeket a vállalkozások számára" - különadók tömkelege, kötelező online pénztárgép, számlaauditálás egyetlen haver cégen keresztül, számlaformátum előírt csiricsáré színekben. Egész ágazatok működési feltételének rapid ide-oda izélgetése: szerencsejáték, dohányárusítás, hulladék kezelés, bankok, számos dolgot bonyolító munkatörvénykönyv (pl.távolléti díj), átláthatatlan támogatási és közbeszerzési követelmények.

- "Önálló programot a felesleges gazdasági bürokrácia okozta költségek megfelezésére" - most emelték hatvanszorosára a ún. élelmiszerbiztonsági illetéket, plázaengedélyező és egyéb engedélyező hivatalok létesítése, a 30-40 új adó bevallásával, ellenőrzésével való szarakodás, 150 rejtélyes hatáskörű államtitkár és helyettes államtitkár, kibogozhatatlan döntéshozási rendszer, régiók helyett kismillió járás, kiszámíthatatlan állami beavatkozás a gazdaságba.

"Életszerű, egyszerű ügyfélbarát szabályozást" - egyedül a korrupció lett gördülékenyebb.

"Törvény előtti egyenlőség" - a Fidesz közeli maffiózók köztörvényes cselekményei nem ütik meg az ügyészség ingerküszöbét, helyette Kolompár Géza világítás nélküli biciklivel elkövetett kihágásait vizsgálgatják.

"A szociális biztonság politikát új alapokra kell helyezni" - megtörtént, hárommillió kiszolgáltatott, létminimum alatt vegetáló ember lett a következménye.

"Kitartunk a demokrácia és a jogállamiság eszméje mellett" - Belorusz minta alapján.

Folytathatnám, de már undorom van tőle.

1ghost 2014.11.23. 15:58:15

Hát kérem szépen a helyzet úgy áll, hogy a Narancs Kommunisták itt fórumozó hitvány Vazallusainak halvány lila gőze nincs a történésekről.

Ugyanis a ballibsiket - szemben amit a buta Orange Hívők gondolnak - az emberek nem kívánják visszahozni, viszont a dilettáns narancsos gazemberek is bizonyítottak, így hát ép eszű ember ma már nem szavaz rájuk.

Vagyis: valami új van születőben, s a szülés mint tudjuk, sosem megy könnyen idő kell neki.

Mivel a mostani banda garantáltan tehetségtelen és bicskanyitógatóan korrupt, így a a következő 3,5 évben gazdasági fejlődés biztosan nem lesz, csak vegetálás, az is csak akkor ,ha van elég EU-s lóvé.

Így a Narancsosok 2018-as bukására - és ezáltal a polgárosodó, gyarapodó Magyarország létrejöttére - jó esély van, a feltételek adottak, már csak egy karakán politikus hiányzik a színpadról, akinek zászlaja alá a magyarok felsorakozhatnak.

Na ez az, amitől a Narancs Kommunistákat a hideg rázza.

midnight coder 2014.11.23. 16:01:02

@dr doktorka: "Aki hatalomra kerül az kiveti a progresszív adót az elitre"
Ami azt jelenti, hogy még több mérnök, informatikus, orvos távozik az országból, azok a cégek pedig akik arra alapoznak hogy ezek itt olcsóbbak mint nyugaton, de jobbak mint keleten szintén eltűnnek a balfenéken. Mit ne mondjak, óriási bevételnövekedésre lehet ebből számítani... Ez az egyik olyan dolog, ami a mai magyar baloldal teljes impotenciáját mutatja. Kb. onnan lehet tudni, hogy valakit nem lehet komolyan venni, ha elkezd a progresszív adó mellett kampányolni.

"berekeszti a közbeszerzési 100 milliárdos csalásokat, a NAV-ot fehérre mossa."
Hány éves vagy te, királyfi ? 21 ? És még mindig hiszel a tündérmesékben ?

"Azonkívül megteszi azt a pár lépést (nem sok), amitől a GDP növekedés rááll a 3-4%-ra ez is behoz a költségvetésbe újabb 400-500 milliárdot."
Valahogy, ezt a pár lépést sehogyan sem sikerült megtenni akkor, amikor hatalmon voltak.

"Kormányváltás után lesz itt pénz bőven, cask most már nem Simicska, Nyerges, Mészáros meg Garancsi és a többi fideszes oligarcha maffiózó magánszámláin, hanem benn, a közös költségvetésben!!!!!!"
Lúfütty. Nem Simicska zsebében lesz, hanem a balfékek mögötti maffiózókéban ahogy a baloldali ciklusok alatt.

nu pagagyí 2014.11.23. 16:03:08

@polyvinyl: Kifújtatok. Ideje lenne környezetterhelő műanyagból fémkupakká változnod.

midnight coder 2014.11.23. 16:03:15

@1ghost: Az a baj, hogy nem adottak. Ha adottak lennének, akkor az aktuális politika sem tudná lefékezni a fejlődést. A probléma éppen az, hogy szűk az eklézsia, és a kérdés az hogy melyik ujjukba harapjanak.

midnight coder 2014.11.23. 16:05:32

@nu pagagyí: 2010 óta mintha lett volna már egy választás.

dont be such a jew 2014.11.23. 16:06:19

'Ugyanis a ballibsiket - szemben amit a buta Orange Hívők gondolnak - az emberek nem kívánják visszahozni, viszont a dilettáns narancsos gazemberek is bizonyítottak, így hát ép eszű ember ma már nem szavaz rájuk.'

-idén volt 2 választás, majd 4 év múlva is lesz

'valami új van születőben, s a szülés mint tudjuk, sosem megy könnyen idő kell neki. '

-ez sosem baj, ennek mindenki örül, persze az új születésében a Jobbiknak 10 év előnye van a most születő formációkkal szemben, és még ők sem kormányképesek

'Mivel a mostani banda garantáltan tehetségtelen és bicskanyitógatóan korrupt, így a a következő 3,5 évben gazdasági fejlődés biztosan nem lesz, csak vegetálás, az is csak akkor ,ha van elég EU-s lóvé.'

- majd ha lesz tehetségesebb akkor annál jobb lesz. A tehetséges EUban 0,3% idén a GDP növekedés, a hazai 1/10-e.

'Így a Narancsosok 2018-as bukására - és ezáltal a polgárosodó, gyarapodó Magyarország létrejöttére - jó esély van, a feltételek adottak, már csak egy karakán politikus hiányzik a színpadról, akinek zászlaja alá a magyarok felsorakozhatnak. '

- elég messze van, nem lehet tudni mi lesz, de szerintem Orbánmentes újabb fidesz kormány

Rudi Kató 2014.11.23. 16:22:16

Az Andrássy úton a lámpavasak kezdik betölteni másodlagos funkcióit? Kiknek a lábai alatt fütyül a szél? gyúrcsótány, libajnai, kuncze, drazsé, szilvásy, stb.?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.11.23. 16:25:54

@midnight coder: Miért, hogy kell szervezni tüntetést? Állami pénzen, buszokkal, két rőf kolbászér'?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 16:26:26

@dr doktorka:

Bocs, de ha Orbán és kormánya távozna, akkor mégis ki jöhetne szóba, ha nem a Jobbik?

Annyira nem lehetsz a saját világodba zárva, hogy egy éven belül 3 elveszített választás után még mindig abban hiszel, hogy a baloldal visszaülhet a hatalomba?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 16:30:41

@nu pagagyí:

"Kifújtatok."

Ki veszített el egy éven belül zsinórban 3 választást?

Ki veszített el 2010 tavasza és 2014 ősze között zsinórban 5 választást?

Hogyan is áll jelenleg a pártok támogatottsága?

Első helyen a Fidesz, második helyen a Jobbik ... na és a harmadik helyen ki áll? Vagy per pillanat most marakodtok rajta, hogy melyik küszöbugró pártocska álljon fel a dobogó harmadik fokára?

dr kíváncsivagyok 2014.11.23. 16:32:00

@polyvinyl:
" Ígértek bort, búzát, békességet és magát a Kánaánt. "

Tudnád linkelni? "

1 millió munkahely...
Soralátét adóbevallás...
Megmentik a magánnyugdíjpénztárakat...

dr kíváncsivagyok 2014.11.23. 16:34:29

@midnight coder:
"2010 óta mintha lett volna már egy választás. "

De még milyen !
Fair szabályokkal,..fair korulmények kozott,...fair anyagi ráfordítással,...fair médiával...

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 16:37:49

@dr doktorka:

"A fidesznek vége, a ballibeknek vége, az új pártok a tüntetések mentén fognak kialakulni."

Nincsenek és nem is lesznek új pártok.

Pártot építeni nem tüntetésekkel, hanem kemény és kitartó szervezőmunkával szoktak.

Azt meg felejtsétek el, hogy majd a jobboldal (a valódi) felmegy helyettetek a barikádokra, hogy a kehes bőcsészeitek helyett, mega kiöregedett nyugdíjas aktivistáitok helyett NEKTEK, erőszakkal kormányt váltson, ti meg visszaültessétek a hatalomba a suttyó balos meg a libsi idiótákat :)

midnight coder 2014.11.23. 16:37:55

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Még mindig inkább. A faszbúkon összeterelt bégetők ugyan remekül mutatnak a videókon, de nem lesz belőlük szavazóbázis. Annál is inkább, mert ahhoz az is kellene, akire szavazni kell. A buszos kirándulásoknál legalább tudni lehetett hogy a FIDESZ vagy az MSZP szervezi, és nem a Nevenincs Kft ki tudja milyen megbízók utasítására.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 16:40:54

@dr kíváncsivagyok:

"fair médiával."

A ti seggeteket nyalja az Index, az Origo, a HVG, a 168 óra, a 444.hu, a Cink, az ATV, hogy csak az ismertebbeket soroljam. A suttyó, kontraproduktív hőzöngésekből élő fizetett bloggereiteknek SZÓ SZERINT bérelt helye van az Index címlapon.

Mégse vagytok a fasorba se a népszerűségben, sehol :)

Tudományos libsizmus 2014.11.23. 16:59:03

Levezethetné nekünk valamelyik libsi, hogy miképpen buktak az EP választáson is akkorát, hogy a Jobbik is rájuk vert. Ott az EU szabályai szerint szavazunk, nem a Fidesz képére szabott szabályok szerint.

midnight coder 2014.11.23. 17:00:43

@dr kíváncsivagyok: A szabályok a balfékek hátrányára változtak, de ettől még simán nyerhettek volna. A média a mai napig balra lejt. Pénz lehet hogy kevesebb van, de ha lett volna értelmes mondanivaló, az simán eljutott volna a választókhoz. De a balfékek csak a maffiakormányig jutottak a plakátokban, azt meg szépen visszakapták kamatostul.

dr doktorka 2014.11.23. 17:02:51

@midnight coder:

Lövésed sincs semmihez, azt se tudod, hogy mi van a világban. A progresszív adót ha havi 800 ezer forint felett vezeted be, abba egy darab mérnök meg informatikus alkalmazott se fog beletartozni, max. csak azok, akik vezetői beosztásban vannak.
Ezek meg nem fogják otthagyni egy magasabb kulcs miatt a privilegizált főnöki posztjukat, csak azárt, hogy elmenjenek nyugatra 3-4000 ezer euró bruttóért alkalmazottnak. Amely alkalmazotti fizetés után 30%-os szja-át átlagban mindenhol levonnak.

Ébredj fel vaktyúk, Orbánya téged élő adásban szivat már 2010 óta!

dr doktorka 2014.11.23. 17:06:10

@dont be such a jew:

na te meg másik birka fideszes. A bankadó ma se hoz többet évi 100 milliárd forintnál, ráadásul hosszú távon a bank úgyis leveri rajtad, te szerencsétlen.

Ésszel nem bírod felfogni, hogy ha egy vállakkozástól elveszik a nyereségét, akkor az vagy csődbe megy vagy ha nem, akkor árat emel és így dolgozza le a veszteséget.

Még Orbánya is elismerte, hogy a bankok ledolgozták a veszteségiket. Persze a magadfajta munkásőrnek ez a gazdasági 1x1 túl magas tudomány.

martineden 2014.11.23. 17:14:24

@dont be such a jew: ,,'berekeszti a közbeszerzési 100 milliárdos csalásokat, a NAV-ot fehérre mossa. ..-erre volt 12 évetek"....mond a 12 ev alatt melyik APEH elnokot tiltotak ki az USA-bol,korrupcio miatt?Ilyenrol nem hallottam .Viszont a kisebbsegi tolvaj csodacsatar altal kinevezett kisebsegi NAV elnokrol igen. KORRUPT, TOLVAJ,HAZAARULO fideszCSURHE.Pfuj.

dr doktorka 2014.11.23. 17:15:11

@dont be such a jew:

aqmúgy te idomított birka, az "enyéim" még nem voltak hatalmon, teccik fogni agyilag?

Az "enyéim" még csak ezután fognak megalakulni és a titeket fidiótákat úgy seggen fog rúgni, hogy csak lestek majd.

És különösen a "tieid" ne pofázzanak vissza a múltba, ti hazaáruló fideszesek, mert nektek volt a kezetekben a ballibsik elszámoltatása 2010 óta. A fideszes maffiád viszont a társadalmi megtisztulás helyett arra használta a hatalmát, hogy a maszop maffiózók helyére a fidesz maffiózót ültette. A maszopból átvette az összes komcsit meg a 3/3-asokat.

Úgyhogy pofa be neketek komcsikkal egyatábor fideszeseknek! Mert ti a maszop utódpártja vagytok. Ezért fostok annyira, hogy nem a maszop fog leváltani titeket, mert egy új párttal nem tudjátok megkötni az újabb 24 éves kölcsönös mutyi egyezményt. Egy új párt titeket en bloc fog a börtönbe rakni. Mert megérdemlitek.

Tudományos libsizmus 2014.11.23. 17:16:50

Csúcs, amikor megveszekedett libsibolsik úgy akarnak tenni, mintha...

McKinney 2014.11.23. 17:18:47

Az első körös kétharmadot behúzta a jónép ezeknek a f@sszopóknak. A másodikat megcsinálták nélküle is, Türkménbasi megoldotta okosba. Nem lennék meglepve, ha a harmadiknál már voksolni se kéne, csak majd este lehozza az mti hogy ismét nyert a Kedves Vezető.

Tudományos libsizmus 2014.11.23. 17:22:00

@McKinney:
Hogy buktatok az EP választáson is akkorát, hogy a Jobbik is simán rátok vert? Ott az EU szabályai szerint szavazunk.

martineden 2014.11.23. 17:23:17

@dont be such a jew: - elég messze van, nem lehet tudni mi lesz, de szerintem Orbánmentes újabb fidesz kormány".....A bukas biztos jele mikor a patkanyok elkezdenek kihatralni a vezerpatkany mogul.Igaz a sullyedo hajot is a patkanyok hagyjak el eloszor .

dont be such a jew 2014.11.23. 17:23:20

@dr doktorka: 'na te meg másik birka fideszes. A bankadó ma se hoz többet évi 100 milliárd forintnál, ráadásul hosszú távon a bank úgyis leveri rajtad, te szerencsétlen.'

-igazából persze 400 mrd az, más szektoradókkal együtt, amit a bank természetesen nem ver le rajtad, hiszen akkor ugyanannyi lenne a profitja mint a cucik alatt

-kérdés ezt a pénzt honnan szednék a szocik

dont be such a jew 2014.11.23. 17:25:22

@dr doktorka: 'Ésszel nem bírod felfogni, hogy ha egy vállakkozástól elveszik a nyereségét, akkor az vagy csődbe megy vagy ha nem, akkor árat emel és így dolgozza le a veszteséget.'

-nem ment csődbe senki, viszont 8%-kal nőtt jobban a GDP 2010-14ben mint a megelőző 4 évben

-az infláció 40 éves mélypontotn van. ennyit az áremelésről

dont be such a jew 2014.11.23. 17:26:28

@dr doktorka: 'Az "enyéim" még csak ezután fognak megalakulni és a titeket fidiótákat úgy seggen fog rúgni, hogy csak lestek majd.'

hazudsz, és ezt nagyon ostobán csinálod

martineden 2014.11.23. 17:27:51

@polyvinyl:,, Bocs, de ha Orbán és kormánya távozna, akkor mégis ki jöhetne szóba, ha nem a Jobbik?"....Nem is volna talan akkora baj mert ok tuti ,hogy fellogatnak a fideszcsurhe vezerkarat.Aztan ugyis mennenek a levesbe ok is.

torró 2014.11.23. 17:28:05

@dr doktorka:
Gyerekek! Semmi sem tart örökké! Ez szabály!

Tudományos libsizmus 2014.11.23. 17:30:10

@martineden:
Nagy szarban lehettek barátom, ha már csak a Jobbikban bízhattok:)

martineden 2014.11.23. 17:35:26

@polyvinyl:,, hogy a kehes bőcsészeitek helyett, mega kiöregedett nyugdíjas aktivistáitok helyett NEKTEK, erőszakkal kormányt váltson," 1.Muhaha,bekemenet csupa fiatal gyerkoc mi fideszkocsog? 2.Forradalmat mindig is a fovarosi pesti liberalis fiatalok tudtak csinalni.Ha osszeszarod magad az erolkodestol,akkor sem tudsz mas peldat felhozni.Ugyhogy ne remenykedj a KORRUPT,TOLVAJ,HAZAARULO,FIDESZCSURHE pusztulni fog.

martineden 2014.11.23. 17:39:34

@Tudományos libsizmus: Tudod a mondat masik felet is ertelkmezni kell,hogy ok is mennek a levesbe.Veled egyutt ,mert szelsojobb meg sosem tudott meg kozeptavon sem eletkepes maradni.Viszont az o mohosaguk meg nagyobb mint a FIDESZCSURHEE,ezert aztan az lenne az elso ,hogy azokat irtanak.Tobb idejuk pedig nem lesz.

Tudományos libsizmus 2014.11.23. 17:48:30

@martineden:
A sarokba szorított ember vagdalkozik.

Kérlek, magyarázd el, miképpen butkátok el simán az EP választásokat is, ha ott az EU liberálisdemokratikus szabályai szerint szavazunk.

Az '56-os forradalom harcosainak elsöprő többsége munkás volt. Hovatovább kemény külvárosi vagány. Liberális fiatalok? Ne röhögtess már. Drogos kocsmaszökevény buzik.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.11.23. 17:51:09

2006-ban felébredt.
Most meg pár drogos libsi ájvékol

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 18:09:01

@martineden:

".Forradalmat mindig is a fovarosi pesti liberalis fiatalok tudtak csinalni."

Rajta, mutassátok meg, hogy a mai libsi fiatalok is tudnak forradalmat csinálni :)

Készítem a kólát meg a popcornt :)

medium size devil 2014.11.23. 18:13:27

@enpera:

"Most meg pár drogos libsi ájvékol"

A kovetkezo tuntesen allj elenk es mond ezt szemtol szembe. Eltaposunk es kinyalatjuk veled a sajat seggedet. Hogy jossz ahhoz hogy sertegess ismeretlen embereket akik alkotmanyos joguk szerint tuntetnek ha a kormany serti az erdekuket?? Ki a fasznak hiszed magad hogy cimkezgess, skatulyazgass masokat??

dr doktorka 2014.11.23. 18:13:45

@dont be such a jew:

Jaj te Bloggergézaféle hazudozó.

2010 óta Magyaro-é a legalacsonyabb a GDP növekedés a 10 új csatlakozó közül!
Összesen 1% volt 2014-ig, míg majdnem midenki másnak a környéken 6-8%.

Ez meg is látszik a gazdaságon, ha egy autógyár leáll két hétre, már összes is zuhant a GDP.

Az ország gazdasága egy halom közmunkás bóvli!

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 18:16:34

@medium size devil:

"A kovetkezo tuntesen allj elenk es mond ezt szemtol szembe. Eltaposunk es kinyalatjuk veled a sajat seggedet. "

Nethuszárok :D

martineden 2014.11.23. 18:17:11

@Tudományos libsizmus: ,,Liberális fiatalok? Ne röhögtess már. Drogos kocsmaszökevény buzik."..Hat ha jol tudom valami fideszesek kokainoztak vmi hajon es vmi jobbikos jart buzi felvonulasra Amszterdamba es olelgette buzi tarsait, szinten jobbikos vagany fiu tancolt tangaban a rud korul es valami jobbikos leany szopott,kefelt,pornozott es csinalt egyebeket jo penzert.Ennyit errol a hires jobboldali csurherol.

martineden 2014.11.23. 18:21:53

@polyvinyl:

,,Rajta, mutassátok meg, hogy a mai libsi fiatalok is tudnak forradalmat csinálni :)

Készítem a kólát meg a popcornt :)".....Ha ilyen nyugodt vagy nem tudom mult hetfon a bator fideszes es jobbikos kepviselo urak es holgyek mert kotrodtak el 4 orakor a parlamentbol feknyomos gatyaval.Tudsz erre valaszolni?

dont be such a jew 2014.11.23. 18:22:13

@dr doktorka: de mi köze ennek ahhoz, hogy 8%-kal volt nagyobb a növekedés, mint az előző 4 évben?

dr doktorka 2014.11.23. 18:22:29

@dont be such a jew:

2011-ben hozott 300 milliárd bevétlet a bankadó, azóta évente még 100 milliárdot sem.

Ráadásul nagyokos, hol a lófaxban van ez a halom pénz, ugyanis az államadósság csökkentésre semmi nem ment belőle. Csak úgy, mint ahogy a 3000 milliárd manyupból sem.

Fideszbirkák, Orbánya elszórakozta az összes bevételt amit beszedett rajtatok.

És a megértési képességeidnek még egyszer: amit a banktól kisajátított a fidesz, azt a bank rajrad hosszabb távon úgyis leveri. Érted ezt a szót, hogy hosszabb távon? Nem holnap veri le rajtad az egészet, de hosszabb távon csak te fogsz szopni. Ez a gazdasági túlélés 1x1-e.

A devizahitel átváltási árfolyammal Orbánya elvtársad már le is feküdt a bankok akaratának. Ezzel beismerte, hogy a nagy szabadságharcát a bankok ellen úgy elvesztette mint mezeigyurka a 6:0-át.

dont be such a jew 2014.11.23. 18:24:56

@dr doktorka: '2011-ben hozott 300 milliárd bevétlet a bankadó, azóta évente még 100 milliárdot sem.

Ráadásul nagyokos, hol a lófaxban van ez a halom pénz, ugyanis az államadósság csökkentésre semmi nem ment belőle.'

Pl. emiatt kell fele SZJA-t fizetni...

dont be such a jew 2014.11.23. 18:26:27

@dr doktorka: 'És a megértési képességeidnek még egyszer: amit a banktól kisajátított a fidesz, azt a bank rajrad hosszabb távon úgyis leveri. Érted ezt a szót, hogy hosszabb távon? '

Hosszabb távon a ballibsik is labdába rúgnak majd, csak nem 2018ban.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.11.23. 18:27:38

@midnight coder: Remek, akkor bizony a fidesz vallás hívőinek nincs is mitől tartaniuk. Istenük a helyén marad. :-)

Viktor Mutyin (törölt) 2014.11.23. 18:32:24

@polyvinyl: Figyelj, nyomorék! Ceausescu elvtárs zsinórban kb. 15 választást nyert meg, 97-99 %-os arányban. Folytassam? Pedig hozzád hasonló seggnyalója ezerszer több volt (akkor nem volt internet).

dr doktorka 2014.11.23. 18:33:09

@dont be such a jew:

Te idióta, melyik statisztikát készítik úgy, hogy mi történt 1928-hoz képest? Aztán ebből mondjuk meg a jó frankót!

Ráadásul idomított birkácska, a 2008-as GDP zuhanás nem kormányzati bün volt, hanem globális trend (a ballib inkompetencia max. 1-1,5% volt a -6,7%-ból).

Németország GDP-je akkor 5% felett zuhant, mondd már meg te birkavezér, hogy ki a lófax vádolta meg ott Merkelt emiatt? Vagy ki gyárt azóta is ott olyan GDP statisztikákat, (különösen 2014-ben!!!), hogy mi a faxom történt 2008-hoz képest???

Ezt csak a birkabarom emberekkel lehet megtenni, hogy egész életükben egy dologra tanítják be őket hőbörögni, aztán a hülyéje 40 év után ébred fel, hogy ellopták, elhazudták a vezérei az életét, ő maga meg lemaradt 40 évvel a világtól.

Ezek vagytok ti itt 2014-ben fidióták. A rákosi meg a Kádár korszak újrajátszása. Ti direkt kib.sztok a gyerekeitekkel, unokáitokkal hogy nekik se legyen a jövőben jobb, ha már a ti életetek teljesen el lett kurva?
Dögöljenek meg a gyerekeitek tehenei is???

dont be such a jew 2014.11.23. 18:35:39

'Ráadásul idomított birkácska, a 2008-as GDP zuhanás nem kormányzati bün volt, hanem globális trend (a ballib inkompetencia max. 1-1,5% volt a -6,7%-ból).

...persze +20% adóssággal dúsítva!

Idén 0,3%-kal maradunk le a régió leggyorsabban fejlődő államától, nem az átlagtól, és adósság csökkenés mellett!

hoppla'

medium size devil 2014.11.23. 18:37:02

@polyvinyl: En biztos nem. Ugy latom te annal inkabb. De tudod mit, teszteld le. Kuldok meghivot ha akarod.

dont be such a jew 2014.11.23. 18:37:35

'Ezek vagytok ti itt 2014-ben fidióták. A rákosi meg a Kádár korszak újrajátszása.'

- ezt az idei 2 választáson is elhitték a népek a rákosista-kádáristáknak..:))

Viktor Mutyin (törölt) 2014.11.23. 18:40:29

@dont be such a jew: @enpera: @polyvinyl: @midnight coder:

Kollaboráns majom. Egyedül vagy 20 nick formájában, ezzel szemben a tüntetéseken pedig sok ezren vesznek részt. Minél többet hazudsz a blogokon, annál többen mennek ki tüntetni. Ha nem lennél gyáva féreg, akkor kijönnél a legközelebbi tüntetésre, úgy hogy kifüggesztenéd a nyakadba valamelyik troll nevedet.
A térig nem jutnál el, féreg.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 19:08:20

@martineden:

"mult hetfon a bator fideszes es jobbikos kepviselo urak es holgyek mert kotrodtak el 4 orakor a parlamentbol "

Biztos megijedtek a maroknyi forradalmár csapattól :)

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 19:09:31

@Viktor Mutyin:

"Kollaboráns majom. Egyedül vagy 20 nick formájában"

Hazudsz. De ez fajtajelleg nálatok.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 19:11:03

@Viktor Mutyin:

"Ha nem lennél gyáva féreg, akkor kijönnél a legközelebbi tüntetésre, úgy hogy kifüggesztenéd a nyakadba valamelyik troll nevedet."

nethuszár :)

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 19:15:20

@Viktor Mutyin:

"Figyelj, nyomorék! Ceausescu elvtárs zsinórban kb. 15 választást nyert meg, 97-99 %-os arányban. Folytassam? "

Abba lehetne már hagyni ezt a verbális agressziót.

Mindenki tudja, hogy 20 centis bicepsszel, ropi combokkal meg cérnahanggal nem lehet megpuccsolni egy kormányt :)

martineden 2014.11.23. 19:21:12

@polyvinyl: Bizopny ha a bator fideszes es jobbikos kepviselok a szerinted ,,maroknyi "tuntetotol is osszefostak magukat es haza kotrodtak 4 orakor,mi lesz ha legkozelebb tobb ember megy a tuntetesre.Gondolom elokerul a lopott penz es Uj -Zelandig meg sem allnak.

Viktor Mutyin (törölt) 2014.11.23. 19:35:43

@polyvinyl: Bolsevik gazember! Majd én eldöntöm, hogy mikor hagyom abba a troll hazaárulók elleni fellépésem. Ha nem tetszik valami, gyere ki a tüntetésre. Itt csak egy gyáva szar vagy 20 nick mögött. Hiteltelen, hazug, tolvaj és alávaló, mint a pártod.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 19:50:30

@martineden:

"mi lesz ha legkozelebb tobb ember megy a tuntetesre."

Nem tudnak majd a képviselők hazamenni, mert a röhögéstől össze fogják fosni magukat :)

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 19:53:54

@martineden:

"mi lesz ha legkozelebb tobb ember megy a tuntetesre."

Ezt a több embert egyébként hogy érted?

Még több bámészkodó hülye lesz kint, akinek nincs otthon dolga?

Vagy még több magát kőkemény ultrának kiadó cingár ropi-lábú, akiket a Gurmai Zita fia rendelt oda az apja tanácsára?

Egyik jobb, mint a másik :D

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.23. 19:57:19

@Viktor Mutyin:

"Bolsevik gazember! Majd én eldöntöm, hogy mikor hagyom abba a troll hazaárulók elleni fellépésem. "

A troll hazaáruló te magad vagy.

Kicsikém, nehogy te is öngyi legyél, mert egy igazi hőst veszítene el a személyedben a bukott baloldal :D

Szúnyog 2014.11.23. 22:28:47

@A megvalósult amerikai ólom..: milyen nőci az, aki tüntető makkal álmodik?

belekotty 2014.11.24. 07:48:40

@A megvalósult amerikai ólom..: És mit szólsz az újpesti választási eredményhez?

belekotty 2014.11.24. 07:50:29

@polyvinyl: "Mindenki tudja, hogy 20 centis bicepsszel, ropi combokkal meg cérnahanggal nem lehet megpuccsolni egy kormányt "
Hehehe.. és mi lesz ha Veszprémet is bukjátok? Kétharmad nélkül mi lesz?

"Nagy verést mért az MSZP a Fideszre Újpesten

2014.11.23. 18:59
Nem várt fölénnyel nyerte meg az MSZP-s Horváth Imre az elhunyt Kiss Péter helyére kiírt időközi országgyűlési választást. "

index.hu/belfold/2014/11/23/erdektelensegbe_fulladt_az_ujpesti_valasztas/

Andy73 2014.11.24. 10:01:38

"Már nagyon régen írtam, most egy kicsit döcögősen megy, de az utóbbi idők történései nem hagynak nyugodni."

Tényleg jobb lenne nem erőltetni az írást, mert ez iszonyú gyenge.
Ha tényleg éhbérért dolgozol, akkor inkább válts. Csinálj valami olyat, amihez jobban értesz. Hátha jobban megfizetik majd.

martineden 2014.11.24. 10:18:33

@polyvinyl: ,,Vagy még több magát kőkemény ultrának kiadó cingár ropi-lábú, akiket a Gurmai Zita fia rendelt oda az apja tanácsára?"...A lenyeg ,hogy a dicso bator fideszes es jobbikos kepviselok osszefostak magukat es fejvesztve menekultek delutan 4orakor a parlamentbol.Ha ilyenek a vezerek,milyenek a kovetoik?Muhaha GYava de KORRUPT TOLVAJ,FIDESZCSURHE.Pfuj.

ChemZso 2014.11.24. 10:32:50

@dr doktorka:

"Lövésed sincs semmihez, azt se tudod, hogy mi van a világban. A progresszív adót ha havi 800 ezer forint felett vezeted be, abba egy darab mérnök meg informatikus alkalmazott se fog beletartozni, max. csak azok, akik vezetői beosztásban vannak. "

Ez tévedés, ma ezekben a pozíciókban lehet ennyit keresni, és ezt a réteget (illetve innen még jóval alacsonyabb fizetésüt is) ütötte, és ütné újra a mértéktelenül magas második és harmadik kulcs. Egy kevésbé magas második kulcsról (20-24%) esetleg lenne értelme elmélkedni, de ez az államkasszába nem sokat hozna.

"Ezek meg nem fogják otthagyni egy magasabb kulcs miatt a privilegizált főnöki posztjukat, csak azárt, hogy elmenjenek nyugatra 3-4000 ezer euró bruttóért alkalmazottnak. "

Ez megint csak tévedés, aki itthon ennyit kap - hangsúlyosan - a munkájáért, az nyugaton 8-10 ezer eurot kapna ugyanezért.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.24. 10:58:53

@belekotty:

Ababn mi a pláne, hogy az MSZP megnyert egy kerületet, amit pár héttel ezelőtt már egyébként is megnyert egyszer?

Inkább szégyenkeznetek kellene, hogy a HALDOKLÓ Kiss Pétert nem hagytátok békén, mert még az élete UTOLSÓ heteiben is dolgoznia kellett :(

Országos szinten egyébként hány polgármestert is adott az MSZP?

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.11.24. 11:02:03

@martineden:

"A lenyeg ,hogy a dicso bator fideszes es jobbikos kepviselok osszefostak magukat es fejvesztve menekultek delutan 4orakor a parlamentbol."

A bolond lyukadból a bolond szeled fúj, kincsem :)

Ha fejvesztve menekült volna bárki, már rég tele lenne a ballib sajtó a képekkel :D

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.11.24. 15:10:42

@medium size devil: rendben, szólj hogy mikor lesz, és hová menjek (de én dolgozom, ellentétben veletek, drogos csürhe), szóval munkaidő után.
És persze egyenként gyertek, kismajmok. Fegyvert vigyek, vagy csak a pofád nagy?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.11.24. 15:11:19

@Viktor Mutyin: anyádnak magyarázz, libsipöcs. Szipuzz tovább inkább, az jobban áll.

Nőci 01 2014.11.26. 21:49:53

@polyvinyl: @enpera: Nem muszáj ezt olvasni, senki sem kényszerít rá. Mosd ki a szád szappannal. Megkérek mindenkit, csak azt csürhézze le, akivel együtt őrzött disznót.

Nőci 01 2014.11.26. 21:52:06

@Szúnyog: vidám és nem a tüntetésekkel álmodom.

Nőci 01 2014.11.26. 21:55:20

@polyvinyl: Személyeskedésnek itt nincs helye. Felőlem úgy osztod a másikat, ahogy akarod, de ezt tedd a saját blogodban. Köszönöm.

Nőci 01 2014.11.26. 21:57:55

@martineden: Azt hiszem, Te tévedésben vagy. A Jobbik úgy ugrál, ahogy a FIDESZ fütyül. Szerinted miért nem zavarták meg eddig a kormány rendezvényeit?

Nőci 01 2014.11.26. 22:01:21

@Andy73: Köszi. Tudod, ezt meg nem muszáj olvasni.

Nőci 01 2014.11.26. 22:03:18

@Viktor Mutyin: Ha kérhetem, ezt intézzétek egymás közt. Tudod ez nem az a hely.

Nőci 01 2014.11.26. 22:16:24

@enpera: ezt megjegyzem..drogos libsi..még nem próbáltam, de soha sem késő..legközelebb kerülj el...nem tudom, mivel lövöd magad, de már maradandó károkat okoztál magadnak.

Nőci 01 2014.11.26. 22:38:02

@midnight coder: De, ígértek. Munkahelyeket, béremelést, szociális ellátásokat. Munkahely nincs és köznunka is alig. Megszünnek a szociális ellátások, a családi pótlékot munkaviszonyhoz, óvoda látogatáshoz kötik. Kérdezem én, mi lesz azokkal, akik a tolnai, baranyai, borsodi, somogyi kistelepüléseken élnek és a legközelebbi munkahely is 20-40 kilométerre van? Oda sem veszik fel őket, mert a cégnek nem éri meg, bérletet kellene fizetni.. Sőt, ott kapnak helybeli diplomást is betanított munkára..Tényleg, kapunk még néhány új stadiont, hiszen világszínvonalú a magyar foci:D
süti beállítások módosítása