HTML

Még mindig nehéz az élet

Magánvéleményem a világ dolgairól....Érzéseim...

Friss topikok

  • Nőci 01: @midnight coder: De, ígértek. Munkahelyeket, béremelést, szociális ellátásokat. Munkahely nincs és... (2014.11.26. 22:38) Ébred a magyar nép?!
  • Nőci 01: Sokan elmentek és most ébredtek rá, hogy rossz helyre tették az X-t. (2014.11.26. 22:06) Tüntessünk?

Címkék

2012.06.26. 22:21 Nőci 01

Köszönet a kormánynak!



Július 1-je, Semmelweis Ignác születésnapja tavaly óta hivatalosan is munkaszüneti nap az egészségügyi dolgozóknak. Mondhatnám erre, hogy hurrá! Tudod, beteg emberek mindig vannak. Folyamatos ellátást igényelnek. Az jó, hogy, akik dolgoznak, ezen a napon 100%-os túlórát kapnak - erre a napra kb.bruttó 3000 Ft-ot - összesen. Húú, de meg vannak fizetve! Ebből is láthatod, hogy itt a Kánaán! Köszönet érte a kormánynak! Meg azért is, hogy csökkentik a pótlékokat, mert az a két nővér is sok az osztályra éjszaka - egy szakdolgozó és egy segédápoló - aki még dolgozik ezért a pénzért, hétvégén, ünnepnapokon, folyamatos műszakban. Egy kórházi osztályt, egy műtőt, egy labort nem lehet bezárni, de lehet, hogy ez fog bekövetkezni, mert a szakdolgozóktól még azt a kicsit is elveszik -a délutáni és éjszakai pótlékot,az évi egyszeri max. alapfizetéssel megegyező bruttó jutalmat, amit július 1-n kapnak, hogy érezzék, igen, megbecsülik.
Külön köszönet a kormánynak továbbá azért is, hogy senki sincs tisztában azzal, hogy jövő hétfőn hova kell mennie vizsgálatra, melyik kórházban fogják elvégezni a szükséges műtétet.
Külön köszönet azért, hogy kényszernyugdíjaznak 10 ezer 62 év feletti közalkalmazottat - miért dolgozik, ha már nyugdíjas korú? Közülük sokan dolgoznak az egészségügyben - orvosok, szakdolgozók. Nélkülük osztályokat, esetleg kórházakat kell bezárni, mert nem lép be a helyükre varázsütésre több ezer fiatal orvos és szakdolgozó. Egyébként is a nyugdíjazás egyszerűen csak költségvetési megtakarítási célból történik és nem azért, hogy munkahelyek szabaduljanak fel a fiatal munkavállalók számára.
Továbbá mély hálámat fejezem ki azért, hogy több Szja-t fizetek, mint egy képviselő, mivel én semmivel sem tudom csökkenteni az adómat és még deviza hitelem sincs. Továbbítom gyermekem köszönetét is azért, hogy az utolsó pillanatban - a felvételi előtt egy héttel közölték - hogy az áhított egyetemen csak 20 államilag finanszírozott férőhely lesz. Hiába okos az ebugatta kölyök, ha nincs pénze, akkor ne tanuljon, ne vegye el a helyet a butább, de gazdagabb gyerekek elöl.

Köszönetet mondok a többi közalkalmazott - rendőr, tűzoltó, bv-s dolgozó stb - nevében is, hogy ilyen éberen őrködik azon, nehogy degeszre keressük magunkat!
Köszönet ezért a sok jóért a miniszterelnöknek, a kormánynak, a kormánypárt képviselőinek hahota

Szólj hozzá!

Címkék: politika férfi


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1ember.blog.hu/api/trackback/id/tr1004613522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása