HTML

Még mindig nehéz az élet

Magánvéleményem a világ dolgairól....Érzéseim...

Friss topikok

  • Nőci 01: @midnight coder: De, ígértek. Munkahelyeket, béremelést, szociális ellátásokat. Munkahely nincs és... (2014.11.26. 22:38) Ébred a magyar nép?!
  • Nőci 01: Sokan elmentek és most ébredtek rá, hogy rossz helyre tették az X-t. (2014.11.26. 22:06) Tüntessünk?

Címkék

2012.04.10. 18:55 Nőci 01

Belegondoltál?

..abba, hogy lemondott Schmitt Pál, a nemlétező köztársaság elnöke. Abba is belegondoltál, hogy az új államelnök megválasztásáig Kövér László a T. Ház elnöke veszi át a feladatait? Én sajnos bele. Miért sajnos? Emlékszel még a 2002-es parlamenti választásokra? Nem?  Remélem, az időpontra jól emlékszem..A tényekre sajnos jól emlékszem, belém égett.

Akkor figyelj rám egy kicsit. Akkor a mai kormányzó párt prominens tisztségviselőjeként - az elvesztett választások okán - Kövér László azt a kijelentést tette, hogy lámpavasra kellene húzni minden másképp gondolkodót - voltak itt még egyéb jelzők is, de nem írnám le.  Ezt a kijelentését többen is dokumentálták, sokáig keringett a különböző portálokon, de mára nyoma veszett.

Sőt, Kövér Lászlót, mint leendő államelnököt is emlegetik. Komolyan gondolják a kormánypártok, hogy őt akarják erre a posztra? Csak remélni merem, hogy nem. Ha igen, akkor országunk, Magyarország megint elégtelen bizonyítványt állít ki magáról. Kell ez nekünk? Szerintem nem. Így is eléggé kivívtuk Európa és a világ ellenszenvét.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1ember.blog.hu/api/trackback/id/tr404381430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása