HTML

Még mindig nehéz az élet

Magánvéleményem a világ dolgairól....Érzéseim...

Friss topikok

  • Nőci 01: @midnight coder: De, ígértek. Munkahelyeket, béremelést, szociális ellátásokat. Munkahely nincs és... (2014.11.26. 22:38) Ébred a magyar nép?!
  • Nőci 01: Sokan elmentek és most ébredtek rá, hogy rossz helyre tették az X-t. (2014.11.26. 22:06) Tüntessünk?

Címkék

2012.09.20. 17:29 Nőci 01

Az azeri baltás gyilkos és Varga képviselő állásfoglalása

Kicsit morbidra sikerült a cím? Ne hidd! A t. kormány megint elkövetett egy kapitális hibát, mer átadta Azerbajdzsánnak a baltás gyilkost, aki megölt egy örmény férfit. Tudható volt, ha megtörténik a kiadatás, akkor őt otthon nemzeti hősként fogják ünnepelni, hiszen egy örök ellenséggel végzett. Az azeri kormányfő rögtön kegyelmet adott neki és ha jól emlékszem, akkor ki is tüntették. Európa és világszerte tiltakoztak a magyar kormány döntése ellen, sok helyen magyar zászlókat égettek. A végén kiderült, hogy a miniszterelnök tudtával és javaslatára történt meg a kiadatás.

Pár napra a FIDESZ vezérszónoka, Varga István a BTK-ról szóló vitában - kerüljön bele a családon belüli erőszak -, az alábbi kijelentéseket tette:

..A nők az önmegvalósítás, emancipáció mellett elfelejtenek gyereket szülni. Ha önök azt szeretnék, hogy ötven-hatvan év múlva legyen még magyar…majd ha mindenki megszülte a maga két-három vagy négy gyerekét, akkor mehet önmegvalósítani meg emancipálódni".

“A fiatal nők legfontosabb hivatása a gyerekszülés Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli  teszem hozzá, erőszak"

Csak halkan hogy ez egy orbitális baromság. Sok olyan nő esett erőszak áldozatául, akik épp várandós volt, vagy nevelte a két-három közös gyermeket. Sokszor éjszaka, egy szál pendelyben menekült az élettárs/feleség a gyermekeivel együtt az ablakon keresztül.. Vagy épp kiverte-rúgta a hasából élete párja a magzatot.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem csak férfiak követnek el családon belli erőszakot, hanem nők is, de az erőszaktevők 95%-a férfi.

A nők csak akkor szülnek több gyermeket, ha úgy érzik, biztonságban fel is tudják nevelni őket. Ehhez kell az anyagi biztonság is. Ma ahhoz, hogy egy család fel tudjon nevelni egy vagy több gyermeket, mind a két szülő keresetére szükség van.
 
Igaz, kellett ez, hogy a bárgyú nép figyelme elterelődjön a kormány orbitális hibáiról és.az újabb megszorításokról. Arról, hogy az élelmiszerárak az egekbe szöktek, az energia ára és a közüzemi díjak megint emelkednek. drágább a közösségi közlekedés is.
 
Még másfél év van a választásokig, amire, ha elfogadják a törvényt, akkor előzetesen regisztrálni kell.
Kell ez nekünk???
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: politika férfi


A bejegyzés trackback címe:

https://csak1ember.blog.hu/api/trackback/id/tr644790876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása